Wijhe'92

// 100 jaar voetbal

Wijhe viert 100 jaar voetbal

Na maanden van voorbereiding is het bijna zover. Op zaterdag 19 september wordt op het sportpark van Wijhe’92 gevierd dat er al 100 jaar in verenigingsverband in Wijhe gevoetbald wordt. Gedurende de hele dag zijn er activiteiten voor jong en oud. De jeugd kan in de ochtend deelnemen aan voetbalclinics onder leiding van toptrainers en een (bubbel)voetbaltoernooi. In de middag wordt een unieke reüniewedstrijd gespeeld tussen oud IJsselboys en oud Wijhe. Ook zal een receptie en reünie plaatsvinden voor oud spelers, (ere) leden, sponsoren, etc. ’s Avonds is er een grandioze feestavond.

Programma
Om 14.00 uur vindt de officiële opening plaats met onder andere een receptie en reünie. Onderdeel van het programma is ook een wedstrijd tussen oud toppers van v.v. Wijhe en s.v. IJsselboys. ‘s Avonds is er een feestavond met onder andere een 70/80/90’s party. Onderaan deze pagina kunt u het uitgebreide programma lezen.

Aanmelden
Vanwege organisatorische redenen wil de organisatie graag vooraf weten hoeveel mensen op de receptie en reünie komen. Door sponsoring is het ook mogelijk om tegen een zeer gereduceerd tarief gebruik te maken van een uitgebreid warm en koud buffet. Belangstellenden wordt verzocht om zich aan te melden via www.wijhe92.nl (zie link onderaan de pagina). Heeft u geen mail dan mag u bellen naar 0570-523745.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd
Indien u iemand kent die ook zijn/haar bijdrage heeft geleverd of heeft gevoetbald bij v.v Wijhe, s.v. IJsselboys of Wijhe’92 , geef dit dan door aan hen. Zij zijn namelijk ook van harte uitgenodigd om op zaterdag 19 september samen 100 jaar voetbal in Wijhe te vieren.


- Download: Persbericht 14-08: "100 jaar voetbal"
- Download: Programma 19 september
- Link: Aanmelding voor ochtend-, middag- en/of avond programma
logoijsselboysvroeger1vroeger 2