Wijhe'92

// C1

 

// Sponsoren

Klink Nijland

Seizoen 2018-2019


11-4-2015 AHV Achilles C1 - Keukenland/Wijhe '92 C1, 20-19 (9-12).

Vandaag de laatste wedstrijd van het zaalseizoen. En wat voor een wedstrijd. Zo,n wedstrijd hebben we nog niet eerder meegemaakt.
De wedstrijd begon goed. Na 13 seconden hadden we het eerste doelpunt al gemaakt. Maar duidelijk was al snel dat wij geen hoog niveau zouden halen in deze wedstrijd. Achilles speelde wel een leuke partij. Maar ook al spelen we niet best, dan hebben we nog wel veel scorend vermogen. Dat zag je terug in de ruststand van 9-12.
De tweede helft werd een ander verhaal. We liepen uit naar een 12 – 17 tussenstand. Wat er echter toen gebeurde tarte elk gevoel van rechtvaardigheid. Onze speelsters vlogen er achter elkaar uit met een twee minuten straf en het regende strafworpen. Hier kun je niet tegen handballen. Als de coach dan ook nog weggestuurd wordt omdat hij niet tegen onrechtvaardigheid kan, dan weet je wel wat de uitslag zal worden. Wat kregen wij mee. 2 Strafworpen en geen tijdstraffen. Wat kregen we tegen; 7 tijdstraffen en 8 strafworpen. Ik hoop niet dat het bestuur van Achilles van deze overwinning genoten heeft..

Doelpunten: Amanda 5, Bente en Kim 4, Rianne 3, Kaylee 2 en Eva 1.
==============================================================
28-3-2015 Keukenland/Wijhe '92 C1 - Heeten/Plus Severijn C1, 16-8 (10-5).

Vandaag de wedstrijd tegen Heeten. De enige ploeg die tot nu toe ons een puntje had afgesnoept. We waren dus gewaarschuwd. Maar voor wie moeten we eigenlijk bang zijn? Eigenlijk alleen voor onszelf.
De eerste helft begon goed. We liepen snel naar een 6-1 tussenstand. Na deze tussenstand stokte het een beetje en Heeten kwam terug naar 7-5. Dat vonden we wel genoeg en scoorden drie keer op rij wat een 10-5 ruststand opleverde.
De tweede helft begonnen we ook weer goed qua score. We liepen uit naar een 13-5 tussenstand. De eindstand van 16-8 was verdiend. Maar hebben we goed gespeeld? Nee zeker niet. Maar de verwachtingen zijn altijd hoog en als het dan wat minder gaat, valt dat wel op. Verdedigend hadden we het redelijk voor elkaar, maar aanvallend was het zeer matig. Opvallend was dat Amanda de helft van de score voor haar rekening nam.
Over twee weken hebben we de laatste wedstrijd van het zaalseizoen. We hopen dan op een betere wedstrijd.

Doelpunten; Amanda 8, Kim 4, Rianne 2, Bente en Kaylee 1.
==============================================================
21-3-2015 SV Schalkhaar C1 - Keukenland/Wijhe '92 C1, 12-22 (5-10).
C1 kampioen!!
Vandaag speelden we de kampioenswedstrijd tegen de nummer 2 Schalkhaar. Sommigen gierden de zenuwen door de keel. We hadden twee geblesseerde en twee speelsters met pijntjes bij ons. Gelukkig speelde Maud weer mee.
De wedstrijd begon van onze kant heel goed. Al snel stonden we met 4 – 0 voor. Schalkhaar sputterde nog even tegen maar toch liepen we uit naar een 5-10 ruststand en hadden zelfs de geblesseerde speelsters al even meegespeeld.
De tweede helft was bijna een copy van de eerste. Wij scoorden wat vaker als Schalkhaar en bouwden de score rustig uit naar een 12 – 22 eindstand. 7 Punten voor en nog twee wedstrijden te spelen, dus kampioen! De blijdschap was van ieders gezicht af te lezen. De felicitaties van bestuur, ouders en supporters werden in vreugde aangenomen.
Dit was een prestatie van een team. We hebben een paar veel scorende speelsters, goede verdedigers en een paar goede alrounders. En wat te denken van de keepster. Op het ogenblik de beste van de afdeling in haar leeftijdsklasse.
Meiden, van harte gefeliciteerd en ga zo door het volgende seizoen met beter worden in welk team je dan ook komt te spelen.

Doelpunten; Kim 8, Amanda 7, Rianne 3, Daniëlle 2, Bente en Eva 1.
==============================================================
14-3-2015 Keukenland/Wijhe '92 C1 - Klink Nijland/Kwiek C1, 31-16 (15-7).

Kaylee geblesseerd, Vivien niet aanwezig en Danielle half geblesseerd. Hier hadden we mee te maken in de wedstrijd tegen Kwiek. Daarbij kwam dat we het in de uitwedstrijd tegen Kwiek niet echt gemakkelijk hadden gehad. Gelukkig wou Maud ons uit de brand helpen, en dat heeft ze goed gedaan.
Vanaf het begin leek het dat we het weer moeilijk zouden krijgen. Gelukkig dachten de speelsters hier heel anders over. Toen ze zich eenmaal ingesteld hadden op Kwiek, liep de wedstrijd eigenlijk van een leien dakje. De 15 – 7 ruststand was verdiend.
In de tweede helft gingen we goed verder met waar we mee opgehouden waren, namelijk niet teveel weggeven en nog 16 keer scoren. Verdedigend stonden we meestal goed. Was er een uitblinkster in deze wedstrijd? Ik vind van niet. Iedereen heeft gepresteerd naar haar vermogen. Misschien was Kaylee wel de beste. Zij deed de administratie en deed dit heel goed. Maar liever spelen hè Kaylee.
Nog één keer schitteren volgende wedstrijd en we zijn kampioen.

Doelpunten; Amanda 8, Kim 6, Rianne 5, Bente, Eva en Maud 3, Djoy 2 en Daniëlle 1.
==============================================================
28-2-2015 Keukenland/Wijhe '92 C1 - LHC/Auto van Ewijk C1, 27-13 (16-8).

We zijn in het stadium gekomen, dat iedere wedstrijd een finale is. Vandaag hadden we nog een wedstrijd die we zeker zouden winnen. Wij staan eerste en LHC tiende. Maar als je bovenaan staat, wordt er op je gejaagd.
De wedstrijd was van onze kant degelijk, maar niet echt goed. Maar als het in het begin stroef loopt, hebben we altijd Kim nog. Zij trok de anderen mee en het spel werd iets beter. Met de 16 doelpunten voor bij de rust waren we tevreden, maar niet met de 8 doelpunten tegen. Individuele fouten dames en balverlies.
De tweede helft ging het verdedigend beter en konden we een aantal speelsters een beetje sparen omdat zij nog een wedstrijd moesten spelen. Dat was te zien aan de score. Minder doelpunten tegen, maar ook minder doelpunten gemaakt. Een strafworp missen is niet zo erg. Vooral niet als je zeven assists op je naam hebt staan en goed hebt verdedigd, Djoy. Al met al een wedstrijd die niet aangaf hoe goed we kunnen zijn. We kunnen veel beter dames.

Doelpunten; Kim en Rianne 8, Amanda 5, Eva 3, Bente 2 en Danielle 1.
==============================================================
7-2-2015 Overwetering C1 - Keukenland/Wijhe '92 C1, 20-26 (8-13 ).

De gemeentelijke derby vandaag. Voor beide partijen is dit een spannende wedstrijd. Overwetering is beter dan de stand doet vermoeden, en wij als koploper zijn het team waar iedereen van wil winnen.
Het begin van de wedstrijd was voor ons. In het begin hadden we al vijf keer op het doel geschoten en Overwetering was nog niet tot een doelpoging gekomen. Bente brak de ban en scoorde het eerste doelpunt. We liepen rustig uit, maar Overwetering bleef aardig bij. Bij de rust was het verschil vijf doelpunten.
Na de rust liepen we rustig uit naar een 11 – 19 tussenstand. Vervolgens hebben we de wedstrijd professioneel uitgespeeld. Overwetering spartelde nog wel tegen, maar als het nodig was, schakelden we iets bij. Een regelmatige overwinning waar niets op af te dingen viel. Djoy werd wel gemist, en we hopen dan ook dat zij er zo snel mogelijk weer bij is.

Doelpunten; Kim 12, Amanda 6, Rianne 3, Bente 2, Danielle Eva en Kaylee 1.
==============================================================
24-1-2015 Keukenland/Wijhe '92 C1 - CVO C1, 24-12 (10-7).

Vandaag de wedstrijd tegen de nummer drie van de competitie. Dus op voorhand een spannende wedstrijd. CVO heeft best wel een leuke ploeg.
Het begin van de wedstrijd was voor CVO. Maar in achterkomen in het begin van de wedstrijd, zijn wij de kampioenen. CVO liep uit naar een 2-5 tussenstand. Toen waren de zenuwen weg en begonnen we te handballen. We trokken de stand gelijk en hadden een kleine voorsprong bij de rust.
Het begin van de tweede helft was weer voor CVO. Zij kwamen bijna gelijk, maar toen begonnen we aan onze serie. Met mooie aanvallen en break outs liepen we hard weg bij CVO. CVO had geen antwoord meer en de betere conditie was goed te zien. We doen al dat beulswerk dus niet voor niets. Een mooie overwinning waarin iedere speelster een belangrijk deel had.

Doelpunten; Kim 8, Amanda 6, Rianne 4, Daneille 3, Kaylee 2 en Vivien 1.
==============================================================
24-1-2015 Keukenland/Wijhe '92 C1 - Broekland/Nijhof C1, 5-31, (4-12).

De wedstrijd was niet echt inspirerend. Wij bovenaan en Broekland onderaan. Dan stellen we doelen. Dat hoefde ik niet te doen, dat deden de meiden zelf. Zij wilden 30 doelpunten scoren en er zo weinig mogelijk tegen krijgen.
Beide doelen zijn gehaald, maar de wedstrijd was wel een beetje tam van onze kant. Uiteraard kwamen we eerst weer op achterstand, maar daarna hebben we wel laten zien wie de beste ploeg was.
Via de 4-12 ruststand, liepen we in de tweede helft snel verder uit. Wij scoorden nog 19 doelpunten en kregen er slechts 1 tegen. En toch was er een gevoel van, het had beter gekund. Enige meiden zeiden dan ook dat ze niet echt lekker gespeeld hadden. Volgende week tegen CVO zal het ook echt beter moeten en zeker feller, want CVO heeft best wel een goede ploeg.

Doelpunten; Kim 11, Amanda 6, Bente 4, Rianne en Vivien 3, Danielle 2, Eva en Kaylee 1.
==============================================================
17-1-2015 Keukenland/Wijhe '92 C1 - SDOL C1, 28-8 (15-5).

Wat kun je zeggen over een wedstrijd waarin je zo superieur bent over je tegenstander? Hebben we foutloos gespeeld, hebben we alle kansen afgemaakt? Nee. Maar nu kun je denken wat zeur je nou, we hebben toch heel dik gewonnen. Natuurlijk is dat zo en waren we veel te sterk voor SDOL, maar het kan altijd beter. We mogen nooit helemaal tevreden zijn en altijd proberen ons te verbeteren.
Wat we in deze wedstrijd hebben laten zien, komt redelijk in de buurt van wat wij als leiding voor ogen hebben. De aanvallen waren vaak mooi en iedereen was weer belangrijk in deze wedstrijd. Via de 15-5 ruststand, liepen we terecht uit naar een 28 – 8 overwinning. Als er nog wat verbeterd moet worden, dan is het de verdediging. Dat zou je niet zeggen met maar 8 doelpunten tegen. Maar we krijgen nog sterkere tegenstanders.
Wij aan de kant hebben best wel genoten van deze wedstrijd. Het was een goede regelmatige overwinning. Geniet er van meiden!

Doelpunten; Kim 9, Amanda 7, Rianne 4, Danielle 3, Bente 2, Eva, Kaylee en Vivien 1.
==============================================================
10-1-2015 Voorwaarts C1 - Keukenland/Wijhe '92 C1, 19-25 (6-12).

De eerste helft liep eigenlijk zoals we verwacht hadden. We waren beter, en vooral het verschil in de keepers was heel belangrijk. Gestadig liepen we verder uit wat resulteerde in een ruime 6 – 12 voorsprong bij de rust.
De tweede helft liep in het begin hetzelfde als de eerste helft. We bleven uitlopen naar een 10 – 20 tussenstand. Vanaf dat moment werd ons spel minder. Natuurlijk was het ook zo dat Voorwaarts steeeds sterker werd. Langzaam kroop Voorwaarts dichterbij en de klok kon eigenlijk niet snel genoeg gaan. We bleven er echter voor knokken. Op het laatst was het niet goed meer, maar we hebben nog wel een beetje mentaliteit. Het einde van de wedstrijd was absoluut voor Voorwaarts, maar gelukkig hadden we een grote buffer opgebouwd. We staan nu 5 punten los, mede door het verlies van Schalkhaar. Meiden ,we gaan ervoor.

Doelpunten; Kim 9, Amanda 6, Rianne 5, Bente 4 en Vivien 1.
==============================================================
3-1-2015 ABS C1 - Keukenland/Wijhe '92 C1, 6-18 (2-8).

De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. De oliebollen zaten er goed in en dat was te zien aan het spel. De traditie van eerst op achterstand komen werd in ere gehouden. De eerste helft kabbelde voort en een ruststand van 2 -8 werd bereikt.
De tweede helft was niet veel beter. Wel hebben we ABS met de eerste helft mee, ongeveer 25 minuten van het scoren afgehouden. Verdedigend was het dus acceptabel, maar aanvallend deden we net iets te weining. Laten we de verdediging zo verder funtioneren en wat meer doen in de aanval de volgende wedstrijd tegen Voorwaarts.

Doelpunten; Amanda 8, Bente en Kim 3, Eva en Kaylee 2.
==============================================================
20-12-2014 Keukenland/Wijhe '92 C1 - AHV Achilles C1, 20-10 (8-4).

Weer een overwinning erbij. We gaan de goede kant op, meiden.
We kwamen met 0-1 achter maar door zeven doelpunten op rij liepen we vlot uit. Dat is eigenlijk het moment dat we moeten doordrukken maar we lieten Achilles weer een beetje in de wedstrijd komen, wat resulteerde in een 8- 4 ruststand. Even de puntjes op de i gezet en we gingen met goede moed verder met de tweede helft. Achilles kwam nog even terug met een paar fraaie doelpunten maar toen hadden we er genoeg van. Er waren mooie doelpunten bij en iedereen had wel een aandeel in een doelpunt. Goed teamwerk wordt altijd beloont. Jammer was de overtreding aan het eind van de wedstrijd, wat toch een kleine schaduw over de wedstrijd wierp. Voor de duidelijkheid, de overtreding maakten wij. Ik ben wel van mening dat dit niet eens met opzet ging maar in een reflex gebeurde. We waken ervoor dat dit niet nog een keer gebeurd. De eerste helft van het seizoen zit erop. 10 overwinningen en 1 gelijkspel. Niet gek meiden. Nu is de opdracht natuurlijk om dit met goed spel vast te houden in de tweede helft van de competitie.

Doelpunten; Kim 6, Eva 5, Amanda 3, Danielle en Rianne 2, Bente en Kaylee 1.
==============================================================
14-12-2014 Heeten/Plus Severijn C1 - Keukenland/Wijhe '92 C1, 15-15 (6-6).

We kwamen weer langzaam op gang. De 4-1 achterstand in het begin van de wedstrijd, werd wel vrij snel weggepoetst, maar het spel oogde al slordig. De passing was slordig en ook waren we niet scherp genoeg voor het doel.
De tweede helft begonnen we een stuk beter. We liepen snel uit naar een 6-12 voorsprong. Toen begonnen we echter weer net zo te spelen als in de eerste helft. Wij scoorden nauwelijks meer en Heeten kwam steeds dichter bij. Vlak voor tijd stond Heeten zelfs een doelpunt voor en dat was niet alleen de verdienste van Heeten, maar lag ook aan ons veel te gehaaste spel en het daarbij geleden balverlies. Gelukkig maakten we nog gelijk waardoor we tog nog een punt overhielden aan deze wedstrijd. We kunnen veel beter, maar dat hebben we deze wedstrijd niet laten zien.

Doelpunten; Kim 7, Bente 3, Amanda en Rianne 2, Eva 1.
==============================================================
6-12-2014 Keukenland/Wijhe '92 C1 - SV Schalkhaar C1, 20-13 (5-6).

Weer een spannende wedstrijd. Komen we gelijk aan kop, of nemen we een voorsprong van 4 punten?
De eerste helft hadden we het moeilijk. De aanwijzingen over het spel van Schalkhaar werden niet goed uitgevoerd. Bovendien is Schalkhaar gewoon een goede ploeg. Bij de rust keken we dan ook tegen een 5-6 achterstand aan.
Wat vaker gebeurt in de tweede helft, gebeurde nu ook weer. Het tempo werd opgevoerd, de aanval van Schalkhaar beter verdedigd. Kim kreeg mandekking. Maar dan vergeten ze de rest en met name Amanda. Zij scoorde in de tweede helft 7 keer. De weerstand van Schalkhaar was gebroken. Zij geloofden er niet meer in en wij scoorden er lustig op los. De eindstand was hoog, misschien iets te hoog gezien de mogelijkheden van het team van Schalkhaar. Maar wie geeft daar om. We zijn 4 punten los, en als we ons blijven verbeteren, dan gloort er iets moois aan het einde van het seizoen. Maar zover zijn we nog lang niet.

Doelpunten; Amanda 8, Kim 6, Bente en Rianne 2, Eva en Kaylee 1.
==============================================================
29-11-2014 Klink Nijland/Kwiek C1 - Keukenland/Wijhe '92 C1, 16-19 (8-9).

Zaterdagochtend, Amanda ziek. Wat te doen? Geen invaller mee, Eva verhuist van opbouw naar eerste lijn. We moesten even wennen en hiervan maakte Kwiek goed gebruik van. Zij liepen direct weg naar een 4-0 voorsprong. Daarna kwamen we eindelijk los en begonnen we te scoren. Bij de rust hadden we de achterstand al helemaal weggepoetst.
Na de wisseling van speelhelft, met nog een paar instructies, gingen we door met waar we mee opgehouden waren. Namelijk goed verdedigen en scoren. We liepen uit naar een tussenstand van 10 – 16. Maar Kwiek kwam nog een keer terug. Zij scoorden 4 doelpunten op rij en toen werd het nog even billenknijpen. Verder als een verschil van twee zijn ze echter nooit gekomen. Dit was een teamprestatie waar we hard voor hebben getraind. We speelden goed en met veel overgave. Maar dames, ik denk dat er nog veel meer inzit. Ga zo door. Wie er echt goed hebben gespeeld, daar hebben we het al in de kleedkamer over gehad.

Doelpunten; Kim 8, Rianne 6, Bente 2, Eva, Kaylee en Vivien 1.
==============================================================
22-11-2014 Keukenland/Wijhe C1 – ABS C1, 24-10 (8-3).

Van heel veel teams weten we niet hoe zij spelen. Zo ook ABS. ABS bleek een leuke ploeg maar niet sterk genoeg om het ons echt moeilijk te maken. De eerste helft konden zij ons redelijk bij houden wat resulteerde in een 8 – 3 voorsprong voor ons.
De tweede helft was een ander verhaal. Wij scoorden veel en ABS kon onze score niet bijhouden. ABS gaf echter, ook bij de grote achterstand, niet op.
Verdedigend hebben we best wel goed gespeeld, ook al maakten we soms een foutje. Aanvallend was het hetzelfde. Een paar kansen gemist, maar de meeste gingen er wel in. Wat beter kan hebben besproken en daar gaan we weer hard aan werken. Hebben we weer iets te doen.

Doelpunten: Amanda en Kim 8, Eva en Kaylee en Rianne 2, Danielle en Djoy 1.
==============================================================
8-11-2014 Keukenland/Wijhe '92 C1 – Overwetering C1, 16–11 (6-4).

De derby van de ijssel of gemeente derby werd gespeeld, en daar keken we erg naar uit. Volgens de berichten moest Overwetering een leuk team hebben. Dat klopte.
De eerste helft ging gelijk op en we konden niet echt loskomen, mede door het missen van een aantal goede kansen. Het liep ook niet geweldig bij ons. Wat ga je dan doen? Plan A is zo goed mogelijk spelen. Maar als dit om de één of andere manier niet lukt, dan moet je overstappen op plan B. Dit houdt in, keihard werken en zo weinig mogelijk weggeven.
In de tweede helft lukte dit aardig. Kansen werden niet gemakkelijk meer weggegeven. Dat wil niet zeggen dat we geen fouten meer maakten, want dit gebeurde wel. Langzaam konden we uitlopen, misten nog twee strafworpen, maar het verschil was gemaakt. We hebben hard gewerkt, maar soms spelen we nog te gehaast en niet met een plan. Nadenken tijdens de wedstrijd is ook een kwaliteit. Dit kan beter. Verder hebben we verdiend gewonnen en heeft deze keer plan B, ons de overwinning gebracht. Er waren uitblinkers, maar die zijn in de kleedruimte al benoemd.

Doelpunten; Kim 6, Danielle 4, Amanda 3, Rianne 2 en Kaylee 1.
==============================================================
2-11-2014 CVO C1 – Keukenland/Wijhe '92 C1, 15–22 (6-7).

Dat CVO een leuke ploeg had, wisten we nog van vorig jaar. Ook wisten we nog wat de bepalende speelster was bij CVO. Hier konden we goed rekening mee houden. De eerste helft ging behoorlijk gelijk op. Steeds kwamen we op voorsprong en telkens kwam CVO weer terug. De ruststand van 6 – 7 was dan ook terecht.
In de rust konden we even de puntjes op de i zetten. Het spel werd beter van onze kant. De snelheid ging omhoog. Dat dit met foutjes gepaard gaat, is niet zo erg. Die gaan nog wel uit ons spel. Geleidelijk liepen we uit en werd de voorsprong steeds groter. Onze conditie was beter en dat gaf toch wel de doorslag. Een nette overwinning met soms slordig spel. Maud bedankt voor het meespelen.

Doelpunten; Amanda 6, Eva 5, Kim 5, Bente en Djoy 2, Danielle en Maud 1.
==============================================================
25-10-2014 Keukenland/Wijhe '92 C1 – Broekland C1, 24 – 8 (6-3).

Voor de wedstrijd hadden we de afspraak gemaakt dat de verdediging goed dicht moest zitten. We trainen hier best wel veel op. Dit lukte goed. 3 Doelpunten tegen in de eerste helft is echt weinig. Maar ons aanvalsspel was matig. 6 Doelpunten, 4 keer de paal, 2 break outs en vrije kansen gewoon naast. Dat was niet best,
De tweede helft ging het gelukkig een stuk beter en zagen we goede akties die soms wel afgewisseld werden door slordigheden. We scoorden er lustig op los. 16 Doelpunten in de tweede helft is niet gek. Maar we kunnen nog veel beter. Als we de slordigheden er uit kunnen krijgen, dan hebben we gewoon een heel goed team met goede speelsters.
Esmee kon helaas niet meedoen vanwege ziekte. Dominique heeft haar echter goed vervangen. Bedankt Dominique.

Doelpunten; Kim 8, Amanda 6, Danielle 4, Eva 2, Bente Djoy en Rianne 1.
==============================================================
11-10-2014 S.D.O.L. C1 – Keukenland/Wijhe '92 C1, 6–15 (3-6)

SDOL uit, altijd moeilijk! Daar leek het in het begin van de wedstrijd wel op. Tot 3-3 ging de strijd gelijk op. Daarna konden we het eerste verschil maken, wat resulteerde in een 3-6 voorsprong bij de rust.
Na de rust werd er in het begin weining gescoord door ons. Gelukkig zat de verdediging goed dicht. Hierdoor kwam SDOL niet dichterbij. Daarna kwamen we weer los en scoorden nog 7 keer waar SDOL slechts 1 doelpunt tegenover kon zetten.
Verdedigend was het een goede wedstrijd. Aanvallend kunnen we meer. Als we alle goede kansen erin hadden gegooid, was de uitslag wel hoger geweest.

Doelpunten; Kim 4, Rianne 3, Amanda, Bente en Danielle 2, Djoy en Eva 1.
==============================================================
5-10-2014 Keukenland/Wijhe '92 C1 – Voorwaarts C1, 24-11 (10-4)

De eerste zaalcompetitie wedstrijd is altijd weer spannend. Zijn we er klaar voor? We hadden al 9 wedstrijden gespeeld, dus de voorbereiding was voldoende. Allemaal hadden we er zin in.
De wedstrijd begon wat stroefjes. Voorwaarts scoorde her eerst, maar langzaam kwamen we op stoom. We liepen met soms mooie aanvallen uit naar een ruststand van 10-4. Wat nog mooier was om te zien was dat we verdedigend nauwelijks fouten maakten.
De tweede helft hielden we het redelijk goede spel voor en bepaalden we de eindstand op 24- 11. Het tempo bleef erin en we verzwakten niet ondanks de hitte in de zaal. Meiden, de eerste punten zijn binnen en dat smaakt naar meer. Volgende week tegen CVO. Ik verwacht dat dit een veel moeilijkere wedstrijd wordt.

Doelpunten; Kim 7, Amanda en Eva 4, Kaylee en Rianne 3, Bente Danielle en Djoy 1.
==============================================================