Wijhe'92

// D1

 

// Sponsoren

Acora

Seizoen 2018-2019


==================
16 juni 2018: Het seizoen van de handbalmeiden van D1.

Als je aan een seizoen begint, moet je altijd maar afwachten wat het deze keer zal worden. Zo ook dit seizoen. Als trainer vraag je jezelf altijd af of het wel wat gaat worden met dit zootje meiden. Maar na enkele weken trainen en een paar oefenwedstrijden, kon je wel zien dat deze meiden wel wat konden. Natuurlijk is de ene speelster wat beter als de ander, maar als team zat het aardig in elkaar. De meiden konden goed met elkaar overweg. Dat is heel belangrijk om te kunnen presteren.
Toch was dat niet ons hoofddoel. Ons doel was beter worden. Ook dat is gelukt. Gedurende het seizoen begrepen de speelsters elkaar beter. De verdediging werd beter en aanvallend lieten ze regelmatig hele mooie dingen zien. Het was jammer dat in de zaal er 1 team bovenuit stak. Anders hadden we voor het kampioenschap gespeeld. Maar helaas. Een prachtige tweede plaats was ook heel mooi.
Op het veld werden de meiden wel kampioen, maar dat is toch iets minder belangrijk als de zaalcompetitie. Al met al hebben we een heel leuk en bij vlagen ook heel goed seizoen gehad.
Zonder de steun van Anouk en Anita zouden we natuurlijk nergens zijn geweest. Alle randzaken, waren altijd prima geregeld. Het zijn twee geweldige leidsters die heel veel vrije tijd in het team hebben gestopt. Daarvoor moet het team hen natuurlijk hartelijk bedanken.
Dit was in de notendop het seizoen van de meiden van de D1. Wij denken dat niet alleen wij maar ook jullie van dit seizoen genoten hebben.
Dick Nuesink.
==================
16 juni 2018: CVO D1 - Gastvrij/Wijhe'92 D1 10-17

Meiden D1 ongeslagen kampioen op het veld.
Met een stel speelsters die het niet helemaal hadden (van het paard gevallen, op kamp geweest, hoofdpijn en wagenziek), moesten we de laatste wedstrijd om het kampioenschap spelen. Ondanks alle gebreken ging het best goed. Icil, die van het paard, keepte goed en stopte ook nog een strafworp. Alle speelsters deden toch hun best en daarom werd het na een ruststand van 10 -8, uiteindelijk 17-10 in ons voordeel. Kampioen!!!!!!
Meiden , van harte gefeliciteerd met dit leuke resultaat.
==================