Wijhe'92

// Waarom belangrijk

Vrijwilligers onmisbaar voor Wijhe `92

Wijhe`92 is een jonge ambitieuze vereniging met zo`n 1.100 leden. Als vereniging willen wij graag dat nieuwe leden onbezorgd wedstrijden kunnen spelen. Om dit waar te kunnen maken zijn veel mensen nodig. Wijhe`92 streeft naar een grote betrokkenheid van de leden met de vereniging. Van elk lid wordt dan ook verwacht dat deze een bepaalde bijdrage levert. Alleen hierdoor kan de vereniging blijven draaien. Geen enkele vereniging kan bestaan zonder de hulp van een groot aantal vrijwilligers.

U kunt uw bijdrage leveren door het vervullen van een bepaalde vrijwilligersfunctie. Ook is het mogelijk om met zijn tweeën een vrijwilligersfunctie in te vullen (een zogenaande duo-functie). U kunt ook enkele keren per jaar helpen bij bepaalde, éénmalige activiteiten of werkzaamheden.

Op deze manier worden de lasten over meerdere schouders verdeeld. Tevens levert ieder dan zijn/haar bijdrage aan het goed functioneren van de vereniging. Dan kunt u (of uw kind) lekker wedstrijden blijven spelen. Heeft u vooraf nog behoefte aan nadere informatie over een bepaalde functie? Neem dan contact op met John Voppen, Meerkoet 1, 8131 HL Wijhe, telefoon 523745 of via e-mail

Bestuur Wijhe '92


- Resultaten Enquête Talentenplan

- Talentenplan_versie 17 juni 2017