Wijhe'92

// Walking Football

OP NAAR EEN LEVEN LANG VOETBAL!

Voor wie?
Met Walking Football krijgen 60-plussers, maar ook spelers die jonger zijn en die vanwege fysieke beperkingen (door zware blessures) niet meer kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal, weer de kans om een balletje te trappen. Het is de perfecte oplossing voor spelers die daarnaast ook nog het sociale aspect van het voetbal willen beleven.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor spelers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. De liefde voor voetbal verdwijnt niet met de jaren.

Wat is ‘wandelvoetbal’?
Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten! Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te blijven/raken bij de vereniging.


Walking Football bij Wijhe’92
Deze nieuwe voetbalvorm is nog niet bij elke vereniging van de grond gekomen, maar bij Wijhe ’92 gaan wij het doen/proberen. Met ingang van mei 2018 starten wij bij Wijhe ’92 met Walking Football.

Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn? Neem voor meer informatie en opgave contact op met Hennie Koekoek van de seniorencommissie (06-31233452).